StempelsBrother en PSI
digi stempels – korte levertijd 1-2 dagen, hoge afdrukkwaliteit – De beste stempelkeuze KLIK HIER!
Colop, Trodat en Posta zelfinkt
automaten, scherp geprijsd en incl. eenvoudig zetwerk, produktie en montage van het
afdrukplaatje

Maak uw keuze en klik op het item

Brother-keuze-3-MO.jpg    PSI-keuze-7-MO.jpg   Stempels-Colop-Keuze-MO.jpg   Trodat-keuze-2-MO.jpg    Trodat-keuze-MO.jpg   Trodat-keuze-MO.jpg

Groot Assortiment Stempels – Keuze advies
Welke stempel kiezen? Alle stempels zijn van goede kwaliteit.
De beste stempelkeuze KLIK HIER om de landingspagina te bekijken

 • BROTHER
  De Brother stempels hebben de hoogste afdrukkwaliteit en dit is een zeer goed en uitgekiend product, met zeer goede reputatie. Er is een grote keuze aan modellen, van stempelkaart stempel – tot grote boekhoudstempel. Brother en PSI stempels hebben de kortste levertijd i.v.m. kortste produktietijd.
  De beste stempelkeuze KLIK HIER
 • PSI by TRODAT
  De PSI digistempels worden volgens hetzelfde “FLASH” systeem als de Brother geproduceerd, ze zijn vergelijkbaar met de Brother stempels, hoge afdruk kwaliteit, maar een iets kleinere keuze aan modellen, ze zijn wat voordeliger dan de Brother stempels. De PSI stempels worden door TRODAT geproduceerd volgens een totaal klimaat neutrale produktie methode.
  Download HIER de uitgebreide PSI produktfolder    –    KLIK HIER
  om de landingspagina te bekijken

 • COLOP
  De Colop stempels zijn traditionele zelfinkt tuimel automaten, ze hebben een iets langere levertijd (produktie plaatje) en de afdruk kwaliteit is iets minder dan van de Brother stempels. Er is een grote keuze uit modellen in diverse formaten. De Printer serie is de standaard serie, verder kunt u kiezen uit datumstempels, de degelijke Classic serie, echte kantoorstempels en de nog betere Expert serie, welke geheel uit metaal zijn vervaardigd.
 • TRODAT
  De Trodat stempels zijn traditionele zelfinkt tuimel automaten, ze hebben een iets langere levertijd (produktie plaatje) en de afdruk kwaliteit is iets minder dan van de Brother stempels. Er is een grote keuze uit modellen in diverse formaten. De Printy serie is de standaard serie, verder kunt u kiezen uit voordelige stempels met vaste teksten en datumstempels. De degelijke Professional serie, zijn echte kantoorstempels welke grotendeels uit metaal zijn vervaardigd.
 • Posta
  De Posta stempels zijn “no nonses” eenvoudige  en voordelig geprijsde traditionele zelfinkt tuimel automaten.