PSI by Trodat  – digi stempels


PSI stempels worden geproduceerd door TRODAT de grootste fabrikant van stempels ter wereld. Evenals de Brother stempels worden de PSI stempels via het digitale procedé van Brother, in eigen huis geproduceerd. De levertijd is derhalve aanzienlijk korter dan van traditionele stempels, u kunt binnen 24-48 uur beschikken over deze op maat geproduceerde stempel. Woont u in de omgeving van Venlo? Dan kunt u de stempel nog dezelfde dag afhalen, indien u voor 12:00 uur besteld. (Kies afhalen stempels bij afrekenen en betaal geen verzendkosten) De afdrukkwaliteit is hoog, hoger dan van conventionele stempels. De PSI stempels zijn leverbaar in 11 inktkleuren! Prijzen vanaf 22,95.

Verhoog nu de attentiewaarde van uw stempelafdruk!  –  Grote variabiliteit in opvallende inktkleuren!  Leverbaar in maar liefst 11 inktkleuren: zwart, rood, blauw, groen, paars, bordeaux rood, bruin, Process blue, Fluor roze, Fluor rood, Fluor oranje.

Met PSI stempels kunt u tot 5 x meer afdrukken maken dan met traditionele rubberbased stempels. U hoeft dus veel minder snel inkt bij te vullen en het vervangen van stempelkussens is volledig overbodig, u spaart het milieu en uw portemonnee!

De PSI stempels zijn even als de Brother stempels navulbaar, zie afbeeldingen hieronder. (er dient speciale inkt te worden gebruikt) Download hier de navul instructies

 

 

 

 


De Leverbare inktkleuren (Let op! De hier getoonde scherm-

kleuren kunnen afwijken van de werkelijke inktkleuren)

 

 

 

 

Milieuvriendelijke stempels gemaakt met LEM-productie
PSI stempels zijn de “groenste” en meest “eco” geproduceerde stempels op de markt. De PSI-modellen zijn gemaakt met behulp van Low Emissions Manufacturing, wat betekent dat er bij de produktie geen water en geen chemicaliën worden gebruikt. De produktie vergt weinig stroom en er ontstaat geen afvalwater. Afhankelijk van het model worden deze stempels ook gemaakt met 50% – 76% postconsumer gerecycled materiaal. Zo dragen we een steentje bij aan het behoud van het milieu.

Bestellen
De prijs van de PSI stempels is inclusief de produktie van het afdrukplaatje en in de inkt zetten. U kunt uw eigen tekst of bestand aanleveren in bijvoorbeeld Word of in PDF formaat. Of laat de tekst door ons zetten, dat kost niets meer. U ontvangt altijd eerst een drukproef, welke per mail aan u wordt verzonden.

Let op! Losse afdrukplaatjes, dus zonder stempel zijn niet leverbaar. Heeft u een oude PSI stempel en u wilt de tekst veranderen, dan dient u toch een geheel nieuwe stempel te bestellen. Geef het gewenste aantal op naast het mandje, de prijs wordt automatisch berekend.

Bestand Aanleveren
Let op! Voor stempels kunt u alleen logo’s gebruiken welke uit een lijntekening bestaan. Lever de teksten en het logo uitsluitend in zwart aan, dus nooit in kleur, lever nooit een logo met grijstinten of rasters in. Lever geen bitmaps aan zoals JPEG, want deze zullen niet reproduceerbaar zijn voor stempels, i.v.m. rasters. Dunne lijntjes of dunne (light) fonts of te kleine dunne schreefletters zijn ongeschikt voor stempels. Gebruik bij voorkeur stevige lettertypes, zoals Arial, Helvetica, Calibri, Verdana etc. Gebruik geen kleinere fonts dan 8 pts.

Bestand Uploaden
U kunt uw bestand uploaden zodra u het artikel in het mandje heeft geplaatst. (op de pagina “AFREKENEN“)

Eigenschappen PSI by Trodat stempels, maten en aantal regels
Zelfinkautomaten – leverbaar in 12 inktkleuren

• 1854 – max tekstformaat 16 x 48 mm – geschikt voor ca. 3-5 regels tekst
• 2264 – max tekstformaat 18 x 56 mm – geschikt voor ca. 4-5 regels tekst
• 2773 – max tekstformaat 23 x 66 mm – geschikt voor ca. 5-6 regels tekst
• 3255 – max tekstformaat 31 x 55 mm – geschikt voor ca. 5-7 regels tekst
• 3679 – max tekstformaat 33 x 76 mm – geschikt voor ca. 5-7 regels tekst

Bestel de navulinkt uitsluitend, indien u de stempel zeer intensief gaat gebruiken.
Voor normaal gebruik is navulinkt bestellen dus niet nodig.
De standaard beinkting is goed voor vele jaren gebruik.

Overige eigenschappen van de PSI stempels
• Geproducerd door TRODAT, grootste stempel fabrikant ter wereld
uuw garantie voor kwaliteit
• Snel geproduceerd en geleverd, productie in eigen huis
• Duurzame zelfinkters
• Maakt tot 4 x meer afdrukken (zonder inkt bijvullen) dan rubberbased stempels
• Standaard beinkt voor duizenden afdrukken voor vele jaren gebruik
• Makkelijk navulbaar
• Scherpe stempelafdrukken
• Standaard geleverd met afdekkap (voorkomt inkt uitdroging)
• Leverbaar in vele inktkleuren
• Gemaakt met 50% – 76% postconsumer gerecycled materiaal
• LEM geproduceerd (low emmission) milieu vriendelijk geproduceerd
• PSI stempels zijn de “groenste” en meest “eco” geproduceerde stempels op de markt

Download HIER de uitgebreide PSI produktfolder
De beste stempel keuze KLIK HIER

 

Maak hieronder uw keuze: