PSI digi stempels


Evenals de Brother stempels worden de PSI stempels via het digitale procedé van Brother, in eigen huis geproduceerd. De levertijd is derhalve aanzienlijk korter dan van traditionele stempels, u kunt binnen 24-48 uur beschikken over deze op maat geproduceerde stempel. De afdrukkwaliteit is hoog, hoger dan van conventionele stempels. De PSI stempels zijn leverbaar in 12 inktkleuren! Prijzen vanaf 18,95.


Verhoog nu de attentiewaarde van uw stempelafdruk!  –  Grote variabiliteit in opvallende inktkleuren! Het grote voordeel van deze stempels is dat ze leverbaar zijn in maar liefst 12 inktkleuren wat natuurlijk UNIEK is, de leverbare inktkleuren zijn; zwart, rood, blauw, groen, paars, bordeaux rood, bruin, geel, Process blue, Fluor roze, Fluor rood, Fluor oranje. De stempels liggen bij ons ongedrenkt op voorraad en het beïnkten geschiedt (volgens uw kleurkeuze) bij de produktie. Door gebruik te maken van een speciale inktkleur wordt de attentiewaarde van uw afdruk aanzienlijk verhoogd.

De PSI stempels zijn even als de Brother stempels navulbaar, zie afbeeldingen hieronder. (er dient speciale inkt te worden gebruikt) Download hier de navul instructies

 

 

 

 


De Leverbare inktkleuren (Let op! De hier getoonde scherm-

kleuren kunnen afwijken van de werkelijke inktkleuren)

 

 

 

 

Milieuvriendelijke stempels gemaakt met LEM-productie
PSI stempels zijn de “groenste” en meest “eco” geproduceerde stempels op de markt. De PSI-modellen zijn gemaakt met behulp van Low Emissions Manufacturing, wat betekent dat er bij de produktie geen water en geen chemicaliën worden gebruikt. De produktie vergt weinig stroom en er ontstaat geen afvalwater. Afhankelijk van het model worden deze stempels ook gemaakt met 50% – 76% postconsumer gerecycled materiaal. Zo dragen we een steentje bij aan het behoud van het milieu.

Bestellen
De prijs van de PSI stempels is inclusief de produktie van het afdrukplaatje en in de inkt zetten. U kunt uw eigen tekst of bestand aanleveren in bijvoorbeeld Word of in PDF formaat. Of laat de tekst door ons zetten, dat kost niets meer. U ontvangt altijd eerst een drukproef, welke per mail aan u wordt verzonden.

Let op! Losse afdrukplaatjes, dus zonder stempel zijn niet leverbaar. Heeft u een oude PSI stempel en u wilt de tekst veranderen, dan dient u toch een geheel nieuwe stempel te bestellen. Geef het gewenste aantal op naast het mandje, de prijs wordt automatisch berekend.

Bestand Aanleveren
Let op! Voor stempels kunt u alleen logo’s gebruiken welke uit een lijntekening bestaan. Lever de teksten en het logo uitsluitend in zwart aan, dus nooit in kleur, lever nooit een logo met grijstinten of rasters in. Lever geen bitmaps aan zoals JPEG, want deze zullen niet reproduceerbaar zijn voor stempels, i.v.m. rasters. Dunne lijntjes of dunne (light) fonts of te kleine dunne schreefletters zijn ongeschikt voor stempels. Gebruik bij voorkeur stevige lettertypes, zoals Arial, Helvetica, Calibri, Verdana etc. Gebruik geen kleinere fonts dan 8 pts.

Bestand Uploaden
U kunt uw bestand uploaden zodra u het artikel in het mandje heeft geplaatst. (op de pagina “AFREKENEN“)

Eigenschappen PSI stempels
Zelfinkautomaten – leverbaar in 12 inktkleuren

• 1854 – max tekstformaat 16 x 48 mm – geschikt voor ca. 3-4 regels tekst
• 2264 – max tekstformaat 18 x 56 mm – geschikt voor ca. 4-5 regels tekst
• 2773 – max tekstformaat 23 x 66 mm – geschikt voor ca. 5 regels tekst
• 3255 – max tekstformaat 31 x 55 mm – geschikt voor ca. 5-6 regels tekst
• 3679 – max tekstformaat 33 x 76 mm – geschikt voor ca. 5-7 regels tekst

Bestel de navulinkt uitsluitend, indien u de stempel zeer intensief gaat gebruiken.
Voor normaal gebruik is navulinkt bestellen dus niet nodig.
De standaard beinkting is goed voor vele jaren gebruik.

Eigenschappen van de PSI stempels
• Duurzame zelfinkters
• Standaard beinkt voor duizenden afdrukken voor vele jaren gebruik
• Makkelijk navulbaar
• Scherpe stempelafdrukken
• Standaard geleverd met afdekkap (voorkomt inkt uitdroging)
• Leverbaar in vele inktkleuren
• Gemaakt met 50% – 76% postconsumer gerecycled materiaal
• LEM geproduceerd (low emmission) milieu vriendelijk geproduceerd
• PSI stempels zijn de “groenste” en meest “eco” geproduceerde stempels op de markt

Maak hieronder uw keuze: