Foliedrukstickers

Wat zijn foliedruk stickers? Foliedruk is een hoogdruktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een magnesium cliché. Dat cliché wordt verwarmd en drukt de folie uit op vrijwel iedere ondergrond. Foliedrukstickers kunnen worden bedrukt met een metaalfolie, in bijvoorbeeld goud of zilver, of een kleurfolie. Deze stickers zijn uitsluitend geschikt voor binnen gebruik en zijn niet weerbestendig.
Ze worden o.a. toegepast op verpakkingen en op briefpapier, envelop. etc.


Keuze uit een groot aantal formaten en unieke en opvallende kleurcombinaties
Wij leveren de foliedruk stickers in een groot aantal (400) stickermodellen en formaten.
Er is een grote keuze uit papiersoorten (of andere materialen, zoals vinyl, acetatezijde, polyester, etc.) en kleuren. De stickers kunnen bedrukt worden in 1 of meerdere opdrukkleuren. Goud en zilverkleuren worden bedrukt zonder meerprijs. Uw stickers worden geleverd op rol (min. afname 1000 stickers), in een handige kartonnen dispenser, welke gratis wordt bijgeleverd.

Stansvormen, zonder enige meerprijs! Grote keuze in opdruk- en ondergrondkleuren
U kunt zonder meerprijs een keuze maken uit vele stansvormen, u kunt daarbij uw sticker een bijzondere uitstraling meegeven.
Bekijk hier de stansvormen

Stickers met hoge attentiewaarde!
Er zijn fraaie combinaties in opdrukkleuren en materialen mogelijk. Chique is bijvoorbeeld een gouden of zilveren opdrukkleur op zwart papier, of wat dacht u van een metaalfolie in de kleur Bordeaux op goudkleurig papier, gecombineerd met een gestanste vorm. U heeft dan een sticker met de hoogste attentiewaarde! Prijzen, vanaf (1000 stuks): € 79,50  – Alle vermelde prijzen zijn excl. clichékosten en excl. BTW. Levertijd: gemiddeld ca. 5 – 7 werkdagen na ontvangst en goedkeuring van uw bestand, gereedkoming en goedkeuring van de drukproef.
Bekijk hier de diverse sticker,- en opdrukkleuren

Aanleveren tekst betanden, logo’s etc.
Bij foliedrukstickers kan er niet worden gewerkt met rasters, of grijstinten. U dient de tekst in zwart aan te leveren, het logo dient u aan te leveren in een lijntekening. Lever in geen geval meerkleuren logo’s of teksten aan, of logo’s bestaande uit rasters. U kunt een volledig ontwerp aanleveren in PDF, of u kunt er voor kiezen dat wij uw opmaak verzorgen. U ontvangt dan eerst van ons een drukproef, na goedkeuring worden uw stickers dan in produktie genomen. De opmaak doen wij gratis. (excl. logo ontwerp)

U kunt de stickers ook in bijvoorbeeld 2 kleuren laten drukken en ook grotere formaten zijn natuurlijk mogelijk. Contact ons en wij geven u de mogelijkheden met de daarbij behorende prijzen. De minimum oplage is 1000 stuks.

Online bestellen, hoe werkt dat?
Download hier de PDF voor meer informatie over foliedrukstickers bestellen.

Bestel hieronder
Maak uw keuze hieronder: kies uw aantal, kies grootte van de sticker (A, B of C Model – A model zijn de kleinste stickers) Kies de opties: formaat, ovaal, vierkant of rond, papierkleur stickers en de opdrukkleuren .  Let u erop dat bij een 1e bestelling er altijd een cliché dient te worden mee besteld. (niet meer bij nabestelling) Kies bij model C de grotere cliché voor model C.
Levertijd: ca. 5-7 werkdagen, na goedkeuring drukproef. Spoed levering niet mogelijk. Alle prijzen zijn excl. BTW.

Kies hieronder formaat A – (formaat max 10 cm2,  bijvoorbeeld (rechthoekig) van minimaal 5 x 20 mm tot maximaal 29 x 30 mm rechthoekig of 30 mm rond)

De 4e optie is afwijkend van foliedrukstickers, u kunt hier kiezen voor stickers op PVC Zilver ondergrond materiaal, voor de produktie hiervan is geen cliché nodig. (geen clichékosten)


Kies hieronder formaat B
– (formaat max 35 cm2, bijvoorbeeld (rechthoekig) van minimaal 10 x 68 mm tot maximaal 55 x 57 mm)

De 4e optie is afwijkend van foliedrukstickers, u kunt hier kiezen voor stickers op PVC Zilver ondergrond materiaal, voor de produktie hiervan is geen cliché nodig. (geen clichékosten)


Kies hieronder formaat C
– (formaat max 100 cm2, bijvoorbeeld (rechth.) van minimaal 10 x 150 mm tot maximaal 73 x 74 mm)

De 4e optie is afwijkend van foliedrukstickers, u kunt hier kiezen voor stickers op PVC Zilver ondergrond materiaal, voor de produktie hiervan is geen cliché nodig. (geen clichékosten)

de mooiste stickers voor de laagste prijs