Colop stempels

U bent hier op de pagina Colop Stempels.  De Colop stempels zijn zogenaamde traditionele zelfinkt stempelautomaten en hebben een scherpe prijsstelling.

De prijs van de stempels is inclusief eenvoudig zetwerk (excl. logo ontwerp of bewerking) en inclusief de produktie en de montage van het stempelplaatje. De stempel wordt dus netjes gebruiksklaar geleverd. Het produceren van het plaatje duurt ca. 3-5 werkdagen.

Aanleveren tekst
Uw tekst kunt u uploaden nadat u de order heeft geplaatst, u kunt de tekst aanleveren in Word of in PDF, u ontvangt van ons altijd eerst per mail een drukproef, zodat u kunt zien hoe de tekst op de stempel komt.

Gebruik geen dunne fonts of schreef fonts (times) kleiner dan 8 pts. Lever de teksten bij voorkeur aan in een schreefloos lettertype, zoals bijvoorbeeld Arial of Helvetica, Calibri etc. Logo’s dienen 100% zwart te worden aangeleverd en dienen op hoge resolutie (600-1200 dpi) te worden gescand en aangeleverd te worden als een zwarte lijntekening, er mogen dus geen grijstinten of kleuren in voorkomen en lever niet aan als raster (Bitmap) maar in bijvoorbeeld PDF of EPS. Niet correct aangeleverde logo’s kunnen wij tegen meerprijs corrigeren, vraag hiervoor offerte vooraf.

Eigenschappen Colop stempels
• Goede kwaliteit Zelfinkautomaat (tuimelstempel)
• Goede merk reputatie, goede afdrukkwaliteit
• Prijs is inclusief eenvoudig zetwerk en de produktie en montage van het tekstplaatje

Printer 30 – netto afdrukformaat 44 x 15 mm – geschikt voor 3 – 5 regels tekst
Printer 40 – netto afdrukformaat 56 x 20 mm – geschikt voor 4 – 6 regels tekst
Printer 50 – netto afdrukformaat 64 x 25 mm – geschikt voor 5 – 7 regels tekst

Colop zelfinkt stempelautomaten, inclusief de produktie en montage van het tekstplaatje
Selecteer hieronder