Uw bestand geschikt maken voor full color offset druk - Microsoft Office file conversie

    
   

Lukt het niet om een drukgeschikt bestand aan te leveren, dan kunnen wij u helpen.
   
U wilt graag gebruik maken van onze messcherpe aanbiedingen voor full color offset drukwerk, maar u bent niet in staat het door u gemaakte ontwerp in Microsoft Office of andere programmatuur om te zetten naar een bruikbaar PDF bestand voor fc offset drukwerk. 
Wij kunnen u daar mee helpen. In de meeste gevallen corrigeren wij uw bestand in tegenstelling tot andere aanbieders geheel GRATIS

Allereerst, Microsoft Office is de meest verspreide en gebruikte programmatuur, maar deze is bedoeld voor privé of voor klein zakelijk gebruik. Helaas zijn deze programma's minder geschikt voor het creëren van bruikbare bestanden voor offset drukwerk.
U heeft hiervoor grafische programmatuur nodig, zoals Illustrator, Indesign, Coral Draw, Photoshop of Quark Xpress.


Eenvoudige aanpassing of convertering vanuit uw aangeleverde PDF, in de meeste gevallen geheel GRATIS. ___________________

Indien u een PDF heeft aangeleverd, welke niet voldoet aan onze drukspecificaties, dan is in veel gevallen deze PDF door ons redelijk eenvoudig aan te passen, dit doen wij in tegenstelling tot andere aanbieders in de meeste gevallen geheel GRATIS.
Wij passen zo nodig de afmeting aan, zetten de fonts naar krommen, paden of contouren om en passen kleuren aan naar CMYK met het juiste profiel. (lukt niet in alle gevallen) Is eenvoudige correctie niet mogelijk dan kunt u voor een kleine vergoeding u bestand toch drukgereed laten maken.  (selecteer, standaard aanpassing PDF 19,50 euro).
Let op! Dit houdt niet in dat wij uw document geheel gratis opnieuw gaan opmaken, dit betreft alleen eenvoudige aanpassingen.
Gratis uw bestand aanpassen doen wij alleen voor full color offset druk orders en dus niet voor digitaal printen.

 

Uw Office ontwerp geschikt maken voor drukwerk. __________________________________________________________________

U heeft een leuk ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Word, het lukt u echter niet om het dusdanig aan te leveren dat het voldoet aan
de specificaties voor offset drukwerk. Stuur uw PDF en uw Office bestand mee en selecteer hieronder het betreffende item.
Wij gaan dan uw office bestand importeren in een Professioneel Grafisch programma en het dusdanig bewerken dat uw bestand
drukbaar wordt.  In de meeste gevallen doen wij dit  GRATIS.

Wat wij doen _________________________________________________________________________________________________

  • Wij importeren uw files in een grafisch programma
  • RGB kleuren (foto's en tekst) zetten wij om naar CMYK
  • Plaatjes poetsen wij (zonodig) op en de opmaak wordt zonodig gecorrigeerd, dat het grafisch correct is. (betaalde optie)
  • Het formaat wordt dusdanig aangepast dat het voldoet aan de specificaties voor drukwerk
  • Lettertypes zetten wij om naar krommen/paden/of contouren
  • Bij een 3 of 4 luikfolder worden de kolombreedtes van de tekst gecorrigeerd en aangepast aan de drukspecificaties. (betaalde optie)


U ontvangt per mail eerst een drukproef van het gecorrigeerde bestand. U kunt natuurlijk altijd nog even een correctie aanbrengen.
Na uw akkoord kan uw flyer, visitekaartje, folder, etc. in produktie worden genomen.

Tip!  Indien er in uw bestand bijzondere lettertypes voorkomen, stuur deze dan mee. (kopeer de fonts (.ttf) uit uw windows / fonts map.
U dient er wel rekening mee te houden dat foto's en afbeeldingen, welke in Office in RGB zijn uitgevoerd, bij conversie naar CMYK kleuren iets kunnen afwijken in kleur. Lage resolutie foto's welke bijvoorbeeld van internet zijn gehaald, zijn veelal niet geschikt voor druk.


Eigendoms voorbehoud productiemiddelen

De door ons gecorrigeerde en drukgereedgemaakte bestanden, blijven ons eigendom en worden niet vrijgegeven.
Zie onze leveringsvoorwaarden, artikel 15.
(de door ons geproduceerde drukproeven zijn geen drukgeschikte bestanden, doch dienen uitsluitend voor controle en correctie)Kies hieronder het item voor uw bestandsconversie, mail uw Office bestand via onze upload of mail tab.   

U ontvangt op korte termijn een drukproef in PDF formaat
. (maximaal 3 drukproeven)

(bij aanpassing of convertering van een PDF, wordt geen drukproef gestuurd, aangezien er verder niets
veranderd aan het beeld van de PDF)


    
    

 

!
bestandsconversie

Uw bestand drukgereed maken, basisprijs, kies betreffende item voor de prijsbepaling

!